Ajanvaraus

Ajanvaraukset ja peruutukset ainoastaan nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse soittamalla. Valitettavasti emme hyväksy ajanvarauksia tai peruutuksia sähköpostitse, tekstiviestillä tai Facebookin kautta. Mikäli emme ehdi vastaamaan puhelimeen peruuttaessasi aikaasi, jätäthän vastaajaan viestin tai tekstiviestin, kiitos.

Huomiothan että lahjakorttiemme voimassaoloaika on  6 kk ostopäivästä eikä lahjakortin voimassaoloaikaa voi pidentää. Lahjakortin voimassaoloajan päätyttyä kortti ei käy maksuvälineenä.  Emme neuvottele lahjakortin voimassaoloajan pidentämisestä.

Tarvittaessa voit varata ajan myös puhelimitse arkisin klo 10 – 16

puh. 044 762 8668.

Hoitotyömme vuoksi emme aina pääse vastaamaan puhelimeen. Pyrimme soittamaan sinulle takaisin.

Ajanvaraus - Kauneushoitola Illusia

Peruutukset

Huomioithan, että peruutukset on tehtävä edellisenä päivänä. Peruutus on tehtävä puhelimitse soittamalla. Valitettavasti emme hyväksy Facebookin kautta tai sähköpostitse tehtäviä peruutuksia.
Huom. poikkeuksena, mikäli sinulla on maanantaina hoitoaika mutta sairastut sunnuntaina, laitathan tiedon meille sähköpostitse tai mikäli et pääse puhelimella läpi, voit tässä tapauksessa jättää tekstiviestin tai viestin vastaajaamme. Peruuttamattomista ja vasta hoitopäivänä peruutetuista ajoista laskutamme 50% palvelun hinnasta. Muistathan tarvittaessa siis perua aikasi viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa ja vapauttaa sen muille tarvitseville, kiitos.

Lahjakortit

Huomioithan että lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloaikana, joka on puoli vuotta. Vanhentunut lahjakortti ei käy maksuvälineenä. Emme neuvottele lahjakortin voimassaoloajan pidentämisestä.

Maksaessasi hoitoa lahjakortilla, otathan mukaasi kortin tai nettikoodin. Ilman korttia tai koodia lahjakorttia ei voi käyttää.