Kampaamo - Kauneushoitola Illusia

Kampaamo

Huippuammattilaisillamme on missio luoda todellista kauneutta. Todellisen kauneuden luomiseen tarvitsemme kaikkia aistejamme sekä kädentaitojamme ja tärkeimmin mielikuvitustamme. Meillä kaikilla on yksi tavoite: saada hymy jokaisen asiakkaan kasvoille, kun he astuvat salongista ulos.

Keune Tinta Color - Kampaamo

Keune Tinta Color -kestoväri

Ennenkuulumaton hoitavuus, värin loisto ja täydellinen peittävyys.

Keune -värit on kehitetty inspiroimaan ammattilaista luomaan äärettömiä värejä ainutlaatuisten hoitavien ainesosiensa avulla.

Neljä syytä Tinta Color -värin käyttämiseen:

  • Uskomattoman hoitava koostumus
  • Silkkisen pehmeä ja kiiltävä lopputulos
  • UV-suoja takaa värin keston
  • Ei tahraa hiuspohjaa

Miksi se toimii?

Tinta Color -värit on rakennettu kookoksesta valmistettuun voiteeseen, joka suojelee hiuspohjaa tahraantumiselta ja varjelee hiusten kosteustasapainoa värjäyksen aikana. Se myös antaa värimassalle sen helmeilevän koostumuksen. Tinta Color -värit ovat äärimmäisen helppo sekoittaa ja ne levittyvät helposti karkeimpaankin hiukseen. Triple Color Protection on Tinta Colorin suurin salaisuus.

Keune Semi Color - Kampaamo

Keune Semi Color -kevytväri

Ennenkuulumaton hoitavuus ja värin loisto!

Pehmeitä, uskomattoman kiiltäviä luonnollisia sävyjä Semi Colorin avulla; Keunen ammoniakiton kevytväri, jossa on yli 50 sävyä. Semi Color -kevytväri tarjoaa äärettömän väriskaalan.

Semi Colorissa on kookosöljystä johdettu perusaine. Kookos suojaa hiuspohjaa tahraantumiselta ja antaa värille voidemaisen koostumuksen. Voidemainen koostumus tekee väristä äärimmäisen helpon sekoittaa ja se suojaa hiuksia värikäsittelyn aikana. Hiukset ovat silkkisen pehmeät heti huuhtelun jälkeen.

Kiilto

Silsoft-teknologia antaa hiuksille lisäkiiltoa ja takaa tuotteen hoitavuuden.

Kestävyys

Semi Color Activator sisältää LP 300 värinsuojan, joka sitoo väripigmentit kestävämmin hiuksen rakenteeseen. Tämä koostumus suojaa asiakkaan hiusrakennetta värikäsittelyn aikana. Lopputuloksena saadaan pitkäkestoinen väri.

Peittokyky

Peittää jopa 70 % harmaantuneista hiuksista.

Miksi käyttää Semi Coloria?

  • Intensiivinen kevytväri, ei tahraa ihoa
  • Tuplavärjäystekniikka, kirkasta väri pituuksista ja latvoista Semi Colorilla ja värjää tyvi Tinta Color kestovärillä. Vahva missä tarvitaan, hellävarainen missä tarvitaan.
Keune So Pure Color - Kampaamo

Keune So Pure Color -kestoväri

Ammoniakiton ja parabeeniton kestoväri!

So Pure Color on mieto, ammoniakiton ja parabeeniton kestoväri. Värien sisältämät luonnolliset aromaattiset öljyt ja arganöljy ylläpitävät ja parantavat hiusten kuntoa värikäsittelyn aikana.

Miksi se toimii?

Phytokeratiini rakennepaikkaa hiusten rakennetta värikäsittelyn aikana. Värien sisältämä Arganöljy sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka kosteuttavat hiuksia. Kookos pohja-aineena suojelee ja hoitaa hiuksia. Aromaattiset öljyt antavat väreille niiden herkullisen tuoksun.

Keune Care - Kampaamo

Keune Care

Hurmaavan terveet hiukset.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen. Jokaisen ihmisen hiukset ovat yksilölliset, kuten myös niihin liittyvät ongelmat. Hiukset voivat olla elottomat, pörröiset, sähköiset, kuivat tai haalistuneet.

Ongelmaan tarjoamme helpon Keune Care -ratkaisun terveet hiukset saavat aina alkunsa terveestä hiuspohjasta.

Tämä laaja ammattilaistuotesarja sisältää korkealaatuisia tuotteita, jotka sisältävät hiuspohjaa voimakkaasti ravitsevia mineraaleja.

Keune Blend - Kampaamo

Keune Blend

Mash Up Your Hair.

Muotoile, siloita, pörrötä – tee hiuksistasi juuri itsesi näköiset. Hiustyyliäsi muuttamalla piristät kaikkia asusteistasi sekä mielialaasi. Olet yksilö – tuo se esiin.

Keune Blend -tuotteet

Keune Blend on korkealaatuinen sekoitelma tuotteita, jotka vievät sinut uudelle tasolle. Sekoita tuotteista juuri omanlaisesi. Siloita, rutistele, väännä tai käännä – juuri niin kuin haluat.

Loputtomat mahdollisuudet

Olet ainutlaatuinen, joten yhdistä ja sekoita – nappaa niin monta tuotetta kuin haluat ja tee niistä oma ainutlaatuinen tuotteesi. Muotoile hiuksistasi ainutlaatuiset ja juuri itsesi näköiset.

Keune Design Line - Kampaamo

Keune Design Line

Rakenne, volyymi ja hoito yhdellä käsittelyllä.

Keune Design -tuotteiden avulla luot hiuksiin tyylin kuin tyylin. Rakenne, volyymi ja hoito yhdellä käsittelyllä. Tuotteiden pito- ja kiiltokertoimet on merkitty pakkauksiin. 1 on miedoin ja 10 voimakkain pito-/kiiltokerroin.