Henkilökunta

Kauneushoitola Illusiassa sinua palvellaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Irina Moilanen - Kauneushoitola Illusia

Irina Moilanen

Olen koulutukseltani SKY-Cidesco -kosmetologi (valmistunut v. 2000), sertifioitu Dr.Baumann kosmetologi sekä sertifioitu ripsimuotoilija. Sokerointikokemusta minulla on jo yhdeksän vuoden ajalta.

Mirva Hirvi - Kauneushoitola Illusia

Mirva Hirvi, Äitiyslomalla (kysy sunnuntai-aikoja)

Olen suorittanut kosmetologikoulutuksen, sekä Extreme Lashes- ripsimuotoilijan koulutuksen. Palveluihini kuuluvat perushoitojen lisäksi kestopigmentoinnit, sokeroinnit sekä suihkurusketukset. Työskentelen äitiyslomani aikana sunnuntaisin ajanvarauksella. Voit varata hoitoaikasi numerostani 044 2793075.

Silvia Hahl - Kauneushoitola Illusia

Silvia Hahl

Olen koulutukseltani kosmetologi. Erikoisosaamistani ovat erilaiset hieronnat sekä jalkahoidot.

Elisa Peuhkuri - Kauneushoitola Illusia

Elisa Peuhkuri, Äitiyslomalla

Olen suorittanut kosmetologi koulutuksen sekä kansainväliset Cidesco,- ja Cidesco Spa -tutkinnot. Erikoisalaani ovat sokeroinnit, rentouttavat kasvohoidot sekä hemmottelevat vartalohoidot. Tervetuloa kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen!

Enni Härkänen - Kauneushoitola Illusia

Enni Härkänen

Erikoisosaamiseni ovat kasvojen erikoishoidot mm. mikroneulaus ja RF-hoidot. Myös rentouttavat hieronnat ovat tärkeä osa hoitojani. Tervetuloa nauttimaan tuloksellisesta kauneudenhoidosta!

Anni Kosunen - Kauneushoitola Illusia

Anni Kosunen

Olen koulutukseltani Kampaaja-Mestari, ja valmistuin alalle v. 2006. Toimin myös Keunen, sekä hiustenpidennysmerkki Simply Naturalin kouluttajana. Hiusten värjääminen on intohimoni!

Tuuli Jukka

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009, jolloin suoritin myös arvostetun Pivot Point -leikkauskurssin. Palveluihini kuuluvat kaikki kampaamo- ja parturityöt sekä meikkaukset. Intohimonani on luoda tyylikkäitä kokonaisuuksia!

Heidi Fennander - Kauneushoitola Illusia

Heidi Fennander

Työkokemusta hiusalalta on kertynyt vuodesta 2010 lähtien. Parturi-kampaamotöiden lisäksi teen myös meikkauksia. Parasta työssäni on asiakkaiden unelmien toteuttaminen!

Juho Valjakka

Juho Valjakka

Fysioterapeutti. Tarjoan mutkattomia fysioterapeuttisia palveluita kuntoutumisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Vahvinta osaamistani on liikunnallinen ohjaus, klassinen- ja urheiluhieronta sekä kehon mindfulness. Lisätietoa www.tigermotion.fi