Avoimia tehtäviä Illusiassa

Kaipaatko uusia mahdollisuuksia? Haluatko kasvaa ja kehittyä kauneudenhoitoalan ammattilaisena tai ammattilaiseksi?

Illusiassa pääset työskentelemään yhdessä isoimmista ja menestyneimmistä kauneusalan toimijoista Lappeenrannassa ja osaksi huippuammattilaisten tiimiä. Yrityksemme sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla ja toimimme uusissa, moderneissa ja viimeistellyissä tiloissa ja palvelemme kuukausittain noin 700 asiakasta. Toimintaamme ohjaavia tärkeimpiä arvoja ovat laatu ja asiakaspalveluhenkisyys.

Toimintamme laajentuessa ja uudistuessa haemme tiimiimme kosmetologeja (1-2 paikkaa) ja parturi-kampaajia (1-2 paikkaa) työsuhteisiin.

Odotamme sinulta

Alan peruskoulutusta tai ainakin opintojen loppuvaihetta. Arvostamme aiempaa kokemusta alalta, mutta se ei ole edellytys tehtävässä menestymiselle – tärkeintä on innostus alaa kohtaan sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssä.

Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa halua olla luomassa asiakkaillemme korkealaatuista, trendikästä ja asiantuntevaa palvelukokemusta. Nautit ihmisten parissa työskentelystä ja osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja toiveet. Kykenet myös nopeatempoiseen työskentelyotteeseen, etkä pelästy kiirettä.   

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan osaavassa työporukassa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja laajentaa omaa osaamistasi

Rennon, välittömän ja auttavan työyhteisön

Houkuttelevan ja kilpailukykyisen työsopimuksen sekä kannustavan palkitsemisjärjestelmän

Laadukkaat tuotteet, nykyaikaiset tilat sekä laajan asiakaskunnan

Monipuoliset henkilöstöedut

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä. Lähetä hakemuksesi 7.2.2021 mennessä osoitteeseen irina@kauneushoitolaillusia.fi.

Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lue edellinen tai seuraava uutinen