Clatuu Alpha rasvanpoisto jäädyttämällä

Clatuu Alpha on toisen sukupolven 360 asteen kryolipolyysihoito, joka käyttää hallittua jäähdytystekniikkaa ei-toivotun rasvan poistamiseksi.

Clatuu Alpha on ei-invasiivinen hoito, joka poistaa kehon rasvakertymiä, joista ei ole voinut päästä eroon terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta.

Hoidoissa huomioidaan aina asiakkaan terveydentila, joten suosittelemme maksutonta konsultaatiokäyntiä ennen ajanvarausta. Konsultaatiossa käymme läpi toiveesi ja tavoitteesi hoidon osalta, kerromme tarkemmin hoidosta ja teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Biorevitalisaatio-hoidot Kauneus Illusiassa tekevät esteettisiin hoitoihin erikoistuneet ja koulutetut sairaanhoitajat. Luomme aina luonnollisia ja kauniita lopputuloksia, jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti arvioiden. Varaa aika maksuttomaan videokonsultaatioon alta!

 

  • Toimenpiteen kesto 45-60 minuuttia

  • Ei toipumisaikaa

  • Kivuton toimenpide

  • Luonnollinen lopputulos

Hoidot toteutetaan yhteistyössä lääkäriklinikka Plastic Surgery Centerin kanssa ja toimenpiteen suorittaa aina esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitajamme.

Lisätietoa toimenpiteestä löydät www.plasticsurgery.fi