De-Age EX kasvojen nuorentava hoito

De-Age EX on uuden sukupolven mikroinvasiivinen hoitolaite, joka on kehitetty kasvojen ja kaulan nuorennusta ja kiristystä varten.Kasvojen nuorennusmenetelmissä on pitkään yritetty saavuttaa kirurgisten toimenpiteiden tehokkuus ilman kirurgiaa ja lyhyemmällä toipumisajalla. Nyt tämä on mahdollista uudella MFRF-teknologialla.

Hoidoissa huomioidaan aina asiakkaan terveydentila, joten suosittelemme maksutonta konsultaatiokäyntiä ennen ajanvarausta.
Konsultaatiossa arvioimme kokonaisvaltaisesti asiakkaan tavoitteet, tilanteen ja toiveet hoidosta. Kerromme myös lisätietoa toimenpiteestä sekä siitä toipumisesta.

Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella tai videopuhelulla. Varaa aika videokonsultaatioon kätevästi alla olevasta linkistä!

Tämä uusi teknologia on huomattavasti tehokkaampi kuin vanhemmat radiofrekvenssilaitteet kuten esim. Fractora, Infini, Sublative, Intracel, Exilis, Caretech tai Lumova.

MFRF tarkoittaa Minimal Fractional Radio Frequency. Tämä tekniikka perustuu eristettyihin mikroneuloihin, jotka läpäisevät ihon pinnan ilman vauriota ja jakavat kohdistettua energiaa haluttuun ihokerrokseen. Syvyyttä voidaan säätää 0,1 ja 4 mm välillä. Ihon pinta jää täysin ehjäksi, koska neulat ovat hiuksen ohuita.

Hoidot toteutetaan yhteistyössä lääkäriklinikka Plastic Surgery Centerin kanssa ja toimenpiteen suorittaa aina esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitajamme.

Lisätietoa toimenpiteestä löydät www.plasticsurgery.fi