Ihon syväkosteutus/Biorevitalisaatio

Ihon syväkosteutus eli Biorevitalisaatio on täsmähoito ihon tekstuurin, elastisuuden ja tasaisen värin parantamiseen. Hoidon jälkeen iho hehkuu, pehmenee ja nuortuu silminnähden. Hoidolla voidaan myös tasoittaa arpia ja pinnallisia juonteita. Tämä hyaluronihappohoito sopii myös nuoremmallekin iholle sekä miehille kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä ja väriä.

Biorevitalisaatio-hoidossa kevyttä hyaluronihappoa, proteiineja ja vitamiineja viedään ihoon pienillä injektioilla esim kasvojen tai decolteen iholle. Tämä herättää ihon omat fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa, kolme kertaa kolmen viikon välein.

Konsultaatiossa käymme läpi toiveesi ja tavoitteesi hoidon osalta, kerromme tarkemmin hoidosta ja teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Biorevitalisaatio-hoidot Kauneus Illusiassa  tekevät esteettisiin hoitoihin erikoistuneet ja koulutetut sairaanhoitajat. Luomme aina luonnollisia ja kauniita lopputuloksia, jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti arvioiden.