Karvanpoisto laserilla

Teemme ihokarvojen poistoja uusilla ja ainutlaatuisilla Deka Motus Ax ja Deka Synchro Replay lasereilla. Käytössämme ovat tummemmille ihotyypeille suunniteltu Nd-yag –laser sekä vaaleammille ihotyypeille suunniteltu Alexandrite -laser. Laserlaitteen toiminta perustuu sen absorboitumiseen karvan väripigmenttiin. Lasersäde kuumentaa karvan ja tuhoaa karvatupen, jolloin karvankasvu käsitellyltä alueelta loppuu. Valkoisiin ja värittömiin karvoihin lasersäde ei tehoa.

Hoidoissa huomioidaan aina asiakkaan terveydentila, joten suosittelemme maksutonta konsultaatiokäyntiä ennen ajanvarausta.
Konsultaatiossa arvioimme kokonaisvaltaisesti asiakkaan tavoitteet, tilanteen ja toiveet hoidosta. Kerromme myös lisätietoa toimenpiteestä sekä siitä toipumisesta.

Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella tai videopuhelulla. Varaa aika videokonsultaatioon kätevästi allaolevasta linkistä!

Ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi hoitoja tulee tehdä keskimäärin 6-12 kertaa ja lopullinen hoitokertojen määrä riippuu olemassa olevien karvojen ja karvatuppien määrästä. Hoitokertojen välissä tulee pitää 6-12 viikon tauko, jonka aikana kuollut karva kasvaa pois ja uudet ilmestyvät tilalle. Karvankasvu on epätasaista, joten hoitokerrat ovat toisistaan poikkeavia, eikä karvan väheneminen tapahdu lineaarisesti. Jokaisella hoitokerralla käsitellään tietyn kasvuvaiheen karvoja ja karvan kasvuvauhti on täysin yksilöllistä.

Hoidot toteutetaan yhteistyössä lääkäriklinikka Plastic Surgery Centerin kanssa ja toimenpiteen suorittaa aina esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitajamme. Lisätietoa toimenpiteestä löydät www.plasticsurgery.fi