Profhilo anti-age hoito

Profhilo® ei ole täyteaine eikä biorevitalisoija vaan hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia.

Profhilosta vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa ja sillä on kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia. Hoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä hoitaa ihon velttoutta ja parantaa ihon sävyä. Hoito myös edesauttaa aknen ja arpien paranemista.

Konsultaatiossa käymme läpi toiveesi ja tavoitteesi hoidon osalta, kerromme tarkemmin hoidosta ja teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Profhilo anti-age hoidot Kauneus Illusiassa  tekevät esteettisiin hoitoihin erikoistuneet ja koulutetut sairaanhoitajat. Luomme aina luonnollisia ja kauniita lopputuloksia, jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti arvioiden.

PROFHILO®

PROFHILO on sveitsiläisen lääkeyhtiö IBSA:n valmistama tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatio. IBSA on dermoesteettisten valmisteiden markkinoilla yksi niistä harvoista yhtiöistä, joka omistaa ja kontrolloi tuotteiden valmistusprosessia aina puhtaasta raaka-aineen tuotannosta lopulliseen tuotteeseen. Näin IBSA varmistaa tuotteiden korkean tason ja hyödyntää lääketieteellistä osaamistaan laadun varmistamiseksi.

PROFHILO on ikääntyneen ihon kokonaisvaltainen hoito, jonka teho perustuu hyaluronihappoon. PROFHILO on kehitetty käyttämällä IBSA:n patentoimaa NAHYCO®-teknologiaa, tehden siitä yhden markkinoiden korkeimman  hyaluronihappopitoisuuden  (64mg/2ml) omaavan tuotteen, jonka levittyvyys mahdollistaa ihoa kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös haastavilla osa-alueilla, kuten käsivarsissa ja kaulalla.

PROFHILO eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansiosta, joka antaa sen levitä suurelle alueelle kosteuden lisäämiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi ja uudistamiseksi. Hoidon jälkeen on yleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät.

PROFHILO on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä: Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää, tehden siitä täydellisen lounastunnilla toteutettavan kokonaisvaltaisen kasvohoidon. Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot.

Hyaluronihappo on kehossa luontaisesti esiintyvä aine, jota löytyy ihosta, nivelistä ja muista sidekudoksista. Sen tehtävänä on ylläpitää kosteutta ja auttaa kollageenin tuotannossa. Se sitoo erittäin tehokkaasti vettä, joten hyaluronihapon vaikutus näkyy juuri ihon kimmoisuutena. Iän myötä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin vähenee ja ihon kimmoisuus heikkenee ja kuivuus lisääntyy, minkä seurauksena iho menettää elastisuuttaan ja juonteita alkaa ilmaantua.

PROFHILO sisältää yhden markkinoiden korkeimmista stabiloidun hyaluronihapon pitoisuuksista. Koska se on lämpökäsittelystabiloitu eikä kemiallisesti sidottu, se toimii loistavana hydraattorina (kosteuttajana), eikä täyteaineena. Se injektoidaan ihon pinnan alapuolelle, missä se leviää nopeasti ja reagoi kehon oman kudoksen kanssa vaikuttaen välittömästi kosteuttaen. Seuraavan neljän viikon aikana vaikutus etenee ja alkaa vaikuttaa lisäten elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tämä muotoilee ihoa tehokkaasti antaen sille sileämmän, tasaisemman ja kiinteämmän ulkonäön. Lisäksi hoidon tulos säilyy pitkään, vaikka valmiste ei sisällä lainkaan ristiinsidontaan vaikuttavia aineita. Valmisteen ainutlaatuinen rakenne integroituu kudokseen palauttaen ennalleen ihossa luonnollisesti esiintyvän hyaluronihapon.

 

Geelikoostumuksensa ansiosta PROFHILO jakautuu tasaisesti ilman, että muodostuu möykkyjä, mikä on mahdollinen riski perinteisillä täyteaineilla. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää alueilla, joita on vaikea hoitaa perinteisillä täyteaineilla, kuten kaula, niska ja otsa.

 

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Hoitotulos koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi.

Profhiloa myy ja markkinoi Suomessa IBSA:n tytäryhtiö IBSA Nordic, joka järjestää asiakkailleen säännöllisesti koulutusta tuotteiden turvallisen käytön ja laadunvarmistuksen takaamiseksi. IBSA edellyttää, että Profhilo-hoitoja tekevät esteettisiin injektiohoitoihin perehtyneet, rekisteröidyt terveydenhuollon ammattilaiset.

Kauneus Illusiassa hoidon suorittaa Profhilo hoitoon koulutettu sairaanhoitajamme.