Kestopigmentointi

Kestopigmentointi -tekniikka on hyvin lähellä tatuointitekniikkaa, mutta pigmentoinneissa väri jää vain ihon ylimpään kerrokseen eli epidermikseen. Kestopigmentoinnit tehdään kestopigmentointikoneella ja hoidossa käytetään pigmentointeihin tarkoitettuja turvallisia kestopigmentointivärejä. Kestopigmentoinnit kestävät 1-3 vuotta asiakkaasta ja käytetystä tekniikasta riippuen.

Yhden alueen kestopigmentointiin tulee varata aikaa 1,5 – 2 tuntia. Kaunis ja luonnollinen kestopigmentointi saavutetaan esipiirroksen avulla.

Kestopigmentoinnit tulee tehdä kaksi kertaa pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Toinen käsittelykerta eli vahvistuskäsittely voidaan tehdä neljän viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelykerrasta, kuitenkin viimeistään kolmen kuukauden sisällä.
Suosittelemme pigmentointien vahvistuskäsittelyä noin 1-3 vuoden välein, sillä lopputulos haalistuu vähitellen ihon uusiutumisen myötä.

Hoidosta toipuminen on nopeaa. Pigmentointien jälkeen on vältettävä noin viikon ajan auringonottoa ja solariumia, hikoilua aiheuttavaa urheilua sekä saunomista ja uimista.

Miksi valita kestopigmentoinnit?

  • huoliteltu ilme myös ilman meikkiä
  • kehystävät kauniisti kasvoja
  • nopeuttavat meikkaamista ja helpottavat siten elämää
  • hyvä ratkaisu, mikäli iho on rasvoittuva eikä meikki pysy iholla
  • silmien rajauksilla silmien muoto ja väri tulevat paremmin esille
  • hyvä ratkaisu, mikäli harrastat paljon urheilua

Maksuttomassa konsultaatiossa asiantuntija kertoo sinulle kaikista toimenpiteeseen liittyvistä vaiheista eli siihen valmistautumisesta, tapahtumista ja jälkihoidosta. Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella.