Kosmeettinen gua sha saapuu Illusiaan!

Marraskuun aikana Illusiaan saapuu aivan uudenlainen hoitomenetelmä – Katja Kokon kehittämä Yin Your Skin kosmeettinen gua sha.

Luonnonkosmetiikan pioneeri, kosmetologi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaikuttaja Katja Kokko on kehittänyt ainutlaatuisen Yin Your Skin Pro-menetelmän. Suomen ainoa ammattilaiskoulutus on tarkoitettu ainoastaan koulutetuille kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille. Nyt tähän koulutukseen osallistuu myös erikoiskosmetologimme Emmi.

Hoidon perustana on perinteinen gua sha, löyhän sidekudoksen manipulaatio sekä lymfahieronta. Hoito vaikuttaa syvempiin kudoksiin, joihin ei voida vaikuttaa tuotteilla. Menetelmä on erittäin tehokas hoitomuoto ikääntyvälle iholle ja säännöllisesti tehtynä luonnollinen, pitkäaikaisia tuloksia tuova vaihtoehto täyteainehoidoille.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja se on äärimmäisen rentouttava. Kosmeettinen gua sha vapauttaa tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Miten gua sha sitten vaikuttaa ihoon?

  • Vähentää turvotusta
  • Selkeyttää kasvojen piirteitä (erityisesti leukalinja ja poskipäät)
  • Kirkastaa silmiä ja ihon väriä
  • Parantaa aineiden imeytymistä ihoon
  • Kiinteyttää ihoa pidemmällä aikavälillä
  • Vähentää punoitusta ja ihon herkkyyttä

Huomaat hoidon vaikutuksia jo yhdellä hoitokerralla. Suosittelemme kuitenkin kolmen kerran sarjahoitoa noin viikon aikavälein, koska tulokset kumuloituvat säännöllisessä hoidossa. Tuloksia voi ylläpitää kotona itsehoidon sekä ylläpitohoitojen avulla.

Lue edellinen tai seuraava uutinen