Hiustenpidennykset - Kauneushoitola Illusia

Hiustenpidennykset

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural -hiustenpidennykset, tuuhennukset ja raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä sekä Suomessa että muissa pohjoismaissa.

Hiustenpidennykset - Simply Natural Mago Hiustenpidennykset - Simply Natural Mago

Simply Natural Mago

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural Mago -hiustenpidennykset, tuuhennukset ja raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä sekä Suomessa että muissa pohjoismaissa.

Markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennys

Uskomme, että kampaamoasiakkaat ihastuvat Simply Natural Mago®-tekniikkaan, koska se ratkaisee monia aiemmissa pidennystekniikoissa ilmenneitä ongelmia. Se on houkutteleva järjestelmä myös kampaajalle, koska kiinnittäminen ja poistaminen tapahtuu hämmästyttävän yksinkertaisesti. Erityisesti se seikka, että Simply Natural Mago® -tekniikassa ei käytetä mitään kemikaaleja, saa meidät hyvin ylpeiksi.

Sana Mago tulee korean kielestä ja tarkoittaa luontoäitiä. Siitä syystä olemme lisänneet “We love our earth” lauseen tuotemerkkiimme. Myöhemmin huomasimme, että Mago tarkoittaa italian kielellä taikuria. Mielestämme käännökset molemmista kielistä kuvaavat hienosti Magohiustenpidennyksiä.