Hinnasto

Peruutusehdot ja lahjakortit

Peruutus on tehtävä edellisenä päivänä puhelimitse tai omista varauksistasi 24 h ennen ajanvarauksen alkua. Peruutusta ei voi tehdä tekstiviestillä. Viikonloppuna (la, su) peruutukset voi tehdä sähköpostilla info(at)kauneushoitolaillusia.fi mikäli puhelimitse emme ole tavoitettavissa. Samana päivänä peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta ja peruuttamattomista ajoista koko palvelun hinnan. Muistathan tarvittaessa siis perua aikasi viimeistään 24 h ennen Sinulle varattua aikaa ja vapauttaa sen muille tarvitseville. Kiitos!

Huomiothan että lahjakorttiemme voimassaoloaika on  6 kk ostopäivästä eikä lahjakortin voimassaoloaikaa voi pidentää. Lahjakortin voimassaoloajan päätyttyä kortti ei käy maksuvälineenä.  Emme neuvottele lahjakortin voimassaoloajan pidentämisestä.

Huomioithan että emme tee värjäyksiä alle 16- vuotiaille.

Käytössämme on kanta-asiakasetu. Käynneistäsi kertyy pisteitä ja kun olet kerryttänyt 900 pistettä, olet oikeutettu 20% alennukseen yhdestä tuotteesta tai palvelusta. Kanta-asiakasetu käytetään pisterajan ylittyessä eikä sitä voi siirtää.

Pisteet kertyvät siten että 1€ = 1 piste ja tuoteostoissa 1€ = 2 pistettä.

Alennusta EI  voi käyttää pigmentointeihin, hiusten pidennyksiin eikä esteettisiin hoitoihin.

Hinnat sisältävät alv 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.