Sokerointi

Sokeroinnilla eroon häiritsevistä ihokarvoista nopeasti ja tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Illusiassa sokerointia on tehty useita vuosia ja sokerointi onkin yksi hoitolamme suosituimmista palveluista. Meille voit tulla turvallisin mielin, vaikka ensimmäinen kerta jännittäisikin.

Käytämme Lapinniemen Helmen sokereita ja liikkeessämme koulutetaan myös sokerointia ammattilaisille.

Korkealaatuiset ja tarkasti valitut tuotteet ovat iholle hellävaraisia, mutta poistavat häiritsevät karvat tehokkaasti. Jopa 3 mm:n pituinen karva voidaan poistaa sokeroimalla. Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä. Sokeroinnin yhteydessä saat ohjauksen myös hyvään kotihoitoon karvanpoistojen välille, jolloin lopputuloksena on ihanan pehmeä, kaunis ja sileä iho.

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Tuotteet ovat hajusteettomia eivätkä sisällä sitruunaa. Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville.

Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista ja tulos pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään, tulee poistettavan karvan olla vähintään 3 mm pitkää ja sinun tulee hoitaa ihoasi tunnollisesti myös sokerointien välillä.

1. Kuori ihoasi hellävaraisesti 1-3 kertaa viikossa Lapinniemen Helmi kuorintahanskoilla. Muistathan pitää taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen sokerointia ja 2 päivää sokeroinnin jälkeen.

2. Kosteuta ihoasi päivittäin Lapinniemen hoitovoiteella. Älä kuitenkaan käytä sitä sokerointipäivän aamuna.

3. Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita.

4. Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen. Muistathan suojata sen hyvin!

Huomiothan, että sokerointia ei tehdä Roaccutan tai isoretinoniini-lääkekuurin aikana, tai 6kk sen lopettamisen jälkeen.

 

Usein kysyttyä sokeroinnista:

Mitä eroa on bikinillä, bikinistringillä tai brasilialaisella sokeroinnilla?

  • Brasilialaisessa sokeroinnissa, tai tuttavallisemmin brassissa, genitaalialueelta poistetaan karvoitus kokonaan edestä ja takaa tai jätetään pieni alue asiakkaan toiveesta riippuen. Brasilialainen karvanpoisto ammattilaisella tehtynä voi olla jopa mukava kokemus hetkellisestä kivusta huolimatta. Bikinisokeroinnissa poistetaan ne karvat, jotka jäävät perinteisten bikinien ulkopuolelle. Bikinistringissä karvaa poistetaan enemmän kuin bikinissä, mutta ei kuitenkaan kaikkea kuten brassissa.

Voiko sokerointia tehdä raskauden aikana?

  • Kyllä voi. Loppuraskauden aikana sokerointiasentoja mukautetaan raskaudenvaatimusten mukaisesti. Esimerkiksi useat naiset haluavat käydä brasilialaisessa sokeroinnissa aivan synnytykseen saakka.

Onko kuukautiset este brasilialaiselle sokeroinnille?

  • Ei ole. Myös brasilialaisen sokeroinnin voi tehdä kuukautisten aikana. Asiasta on kuitenkin hyvä mainita sokeroijalle, jotta hän osaa varoa kuukuppia tai tampoonin narua. Kuukautisten aikaan iho voi olla hieman herkempi kuin muina aikoina kuukaudesta.