Kampaamotuotesarjamme Keune Haircosmetics

Kuulemme usein, että hiukset ovat naisen paras piirre. Todellista eleganssia on tunnistaa oma luonnollinen kauneutensa ja uskallusta tuoda se esille. Rehellinen eleganssi inspiroi myös ympärilläsi olevia ihmisiä. Jo yli 90 vuoden ajan Keune on luonut todellisia yhteistyökumppaneita kampaamoalan ammattilaisista. Ammattitaitomme pohjautuu läheiseen yhteistyöhön, joka auttaa meitä ymmärtämään ammattilaisten tarpeita sekä auttaa heitä saavuttamaan ne.

Keune Care

Hurmaavan terveet hiukset

Jokainen meistä on ainutlaatuinen. Jokaisen ihmisen hiukset ovat yksilölliset, kuten myös niihin liittyvät ongelmat. Hiukset voivat olla elottomat, pörröiset, sähköiset, kuivat, haalistuneet tms.

Tämä laaja ammattilaistuotesarja sisältää korkealaatuisia tuotteita, jotka sisältävät hiuspohjaa voimakkaasti ravitsevia mineraaleja.

Keune Style

Korkealaatuiset ainesosat

Tuotekehitystiimi valikoi käsin maailman parhaat ainesosat ja kehittävät niistä tuotteet, jotka toimivat täydellisesti tämän päivän hiustrendeissä.

Tieteen täydellistämä

Tuotteet läpikäyvät tarkat testit laboratoriossa. Tämä tarkoittaa, että jokainen ominaisuus on ammattilaisen tieteellisesti testaama. Kaikki Style-tuotteet sisältävät UV-filtterin, joka suojaa hiuksia haitallisilta UV-säteiltä. Heat Protection -sarja on erityisesti kehitetty suojaamaan hiuksia lämpökäsittelyiden aikana. Se suojaa hiuksia jopa 230OC:een lämmössä. Refresh-sarjan Dry Cleansing Complex imee talin itseensä ja tekee hiuksista suihkun raikkaat.