Megawhite hampaiden valkaisu

Teemme Kauneus Illusiassa hampaiden valkaisuja Megawhite -menetelmällä. Megawhite on peroksiditon, nopea, turvallinen, hellävarainen ja kivuton hampaiden laservaalennusmenetelmä, joka takaa luonnollisen valkaisutuloksen vain 15 minuutissa

Megawhite hampaiden vaalennus sopii kaikille, kunhan hampaiden ja ikenien peruskunto on hyvä. Tämä toimenpide on hammaslääkäreiden suosittelema menetelmä ja sitä käytetään ympäri maailman. Vaalennuksen tulokset näkyvät kaikilla välittömästi ja keskimäärin voidaan saavuttaa jopa yhdeksän kertaa vaaleammat hampaat. Vaalenemisprosessin tulokseen vaikuttavat geenit, hampaiden terveys ja mineraalien tasapaino.

Megawhite Blue Fusion -valkaisumuotti on viimeisintä teknologiaa. Megawhite Blue Fusion on uusin versio valkaisumuotista ja se sisältää sinistä katalyyttiaktivaattoria yhdistettynä uusimpaan ilmataskuteknologiaan luoden vahvempia, nopeampia ja syvempiä tuloksia. Pääraaka-aineena on valkaiseva ja puhdistava soodakarbonaatti. Se hapettaa molekyylit, jotka tekevät hampaista keltaiset, tummat ja epätasaisen väriset. Sinisen LED-laserin osuessa tuotteeseen, se aktivoituu ja vapauttaa hapen. Happi ja puhdistavat raaka-aineet yhdistettynä tehokkaaseen LED- laseriin muuttavat hampaan pinnan vaaleammaksi vahingoittamatta hammaskiilteen rakennetta.

Hoidon jälkeen on hyvä välttää syömistä ja juomista 30 minuutin ajan ja tupakointia sekä tummien juomien, kuten kahvin ja punaviinin juomista 24 tunnin ajan.
Suosittelemme Megawhite hoitoa kolmen kuukauden välein, jolloin voidaan ylläpitää kaunis, valkoinen ja terveen näköinen hymy.

Hinta 149€