Parturi-kampaamo Lappeenrannassa

Illusian parturi-kampaamossa sinua palvelevat viimeisimmän koulutustiedon omaavat huippuammattilaiset. Missiomme on luoda juuri Sinulle sopiva hiuskokonaisuus, joka palvelee parhaiten juuri sinun yksilöllisiä tarpeitasi. Käytössämme on erittäin laadukas ja maailmalla arvostettu hiustuotebrändi Keune Hair Cosmetics, joka toimittaa meille laadukkaat ja turvalliset värjäys-, viimeistely,- ja hoitotuotteet.

Illusian kampaamossa sinua palvelevat myös hiustenpidennysten asiantuntijat, jotka haluavat toteuttaa hiusunelmasi – olivat ne sitten suuria tai pieniä!

 

Kampaamopalvelut Illusiassa

Koulutetut kampaajamme palvelevat Sinua Illusiassa viimeisimmän koulutustiedon mukaan. Me pystymme toteuttamaan haastavatkin värjäykset ja leikkaukset. Palvelemme myös kampausten ja hiusten hoitokokonaisuuksien osalta. Käytämme vain laadukkaita, tutkittuja ja turvallisia Keunen tuotteita.

.

Parturipalvelut Illusiassa

Illusian parturit tarjoavat Sinulle tarkkaa, yksilöllistä ja huolellista parturipalvelua. Tarjoamme myös rentouttavat partapalvelut, kuten amerikkalaisen parran ajon ja veitsimuotoilut.

.

Hiustenpidennykset

Illusiassa käytämme markkinoiden johtavaa, skandinaaviselle naiselle sopivaa Simply Natural -hiustenpidennysmateriaalia. Tuotteilla onnistuvat eri tekniikoin niin tuuhennukset ja raidoitukset, kuin täydelliset kokopidennyksetkin. Huomioi myös mahdollisuutesi edulliseen osamaksuun ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!

.

Tutustu tuotesarjoihimme

Jo yli 90 vuoden ajan Keune on tehnyt läheistä yhteistyötä kampaamoalan ammattilaisten kanssa. Ammattitaitomme pohjautuu läheiseen yhteistyöhön, joka auttaa meitä ymmärtämään ammattilaisten tarpeita sekä auttaa heitä saavuttamaan ne. Tämä laaja ammattilaistuotesarja sisältää korkealaatuisia tuotteita, jotka sisältävät vastaukset kaikkiin hiusten- ja hiuspohjan yleisimpiin haasteisiin. Kysy lisää hiusasiantuntijoiltamme!

.