Intohimona hiukset

Haluatko löytää kampaajan, joka osaa toteuttaa unelmiesi hiukset?

Illusian parturi-kampaamossa sinua palvelevat viimeisimmän koulutustiedon omaavat huippuammattilaiset. Olemme erikoistuneet vaalennuksiin ja raidoituksiin, sekä löytämään juuri sinun hiuksillesi sopivan sävyn ja oikeat tuotteet. Kampaamolta löydät myös kiharoihin ja kihartamiseen erikoistuneet tekijät, jotka on koulutettu leikkaamaan kiharasi niin, että ne toimivat helposti arjessa. Olemme myös hiustenpidennysten asiantuntijoita, ja haluamme toteuttaa hiusunelmasi – olivat ne sitten suuria tai pieniä!

Missiomme onkin luoda juuri Sinulle sopiva hiuskokonaisuus, joka palvelee yksilöllisiä tarpeitasi. Käytössämme on erittäin laadukas ja maailmalla arvostettu hiustuotebrändi Keune Hair Cosmetics, joka toimittaa meille laadukkaat ja turvalliset värjäys-, viimeistely,- ja hoitotuotteet.

 

 

Kampaamopalvelut Illusiassa

Illusian kampaamossa sinua palvelevat viimeisimmän koulutustiedon omaavat ammattilaiset. Meille hiustesi hyvinvointi ja kaunis lopputulos on sydämen asia, ja haluamme toteuttaa villeimmätkin hiusunelmasi. Hallitsemme haastavat ja trendikkäät vaalennus-, ja raidoitustekniikat, kihartamis tai suoristamispalvelut ja kokonaisuutta tukevan leikkauksen. Olemme myös erikoistuneet hiustenpidennyksiin ja tuuhennuksiin. Mikä onkaan hiustesi tarve - me kyllä osaamme auttaa! Käytämme vain laadukkaita, tutkittuja ja turvallisia Keunen tuotteita.

.

Parturipalvelut Illusiassa

Mies - myös sinä ja hiuksesi olette meille tärkeitä. Haluamme korostaa yksilöllisiä piirteitäsi, sekä parantaa itsevarmuuttasi. Illusian koulutetut parturit hallitsevat erilaiset tekniikat aina skin fade:sta klassiseen hiusten muotoiluun. Myös hiusten vaalentaminen, värjääminen ja rakennemuotoilu onnistuu meillä. Palvelun yhteydessä voit myös nauttia oluita tai muita virvokkeita. Tervetuloa nauttimaan omasta ajastasi Illusiaan.

.

Hiustenpidennykset

Illusiassa käytämme markkinoiden johtavaa, skandinaaviselle hiukselle sopivaa Simply Natural -hiustenpidennysmateriaalia. Simply Naturalin pidennystuotteet ovat luotettavia, eettisiä ja selkeitä. Ne palvelevat sinua olivatpa hiusunelmasi suuria tai pieniä. Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon, jossa käymme läpi yksilölliset toiveesi ja tavoitteesi sekä määrittelemme palvelun hinnan. Konsultaatio ei sido sinua ostamaan palvelua meiltä. Huomioi myös mahdollisuutesi edulliseen osamaksuun ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!

.

Keune - jo yli 100 vuotta parempia hiuksia

Keune on valmistanut hiustuotteita jo vuodesta 1922 asti - laadusta ja ammattitaidosta tinkimättä. Hollantilainen perheyritys kunnioittaa ihmisiä ja ympäristöä, sekä myös valmentaa ja kouluttaa hiusalan ammattilaisia ympäri maailman. Tämä mahdollistaa ajassa pysymisen ja hiusten tarpeet huomioivan tuotekehittelyn. Kaikki Keunen tuotteet ovat 100% turvallisia ja 100% cruelty free

.