Kasvohoidot

Monipuolisesta kasvohoitovalikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan kasvohoidon. Ammattitaitoiset kosmetologimme tekevät sinulle aina hoidon joka vastaa tarpeisiisi, vaikka et valinnastasi olisikaan täysin varma.

Suosittuja hoitojamme ovat mm. tehokas Hydrafacial, kiinteyttävä radiofrekvenssihoito, ihoa tehokkaasti uudistava mikroneulaus, kirkastava hedelmähappohoito ja ultraäänihoito. Kasvohoitosarjoina käytämme Dr.Baumann sekä IS Clinical – ammattisarjoja.

 

 

HydraFacial-kasvohoidot

HydraFacial hyödyntää markkinoiden edistyneintä tegnologiaa, jonka avulla iho kuoritaan, puhdistetaan ja kosteutetaan.Hoito sopii rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle, ihon kirkastamiseen, pigmettihäiriöihin, kiinteyttämiseen ja kuivalle iholle.

Tarkistathan hoidon sopivuuden sinulle täältä

Tarkista myös kotihoito-ohjeet ennalta tästä

iS Clinical-kasvohoidot

Medikaalisen tason hoitosarja, jonka taustalla ovat mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekjät ja tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät. Illusiasta löydät niin tehokkaat kasvohoidot kuin kotihoitotuotteet.

Dr.Baumann kasvohoidot sekä kotihoitotuotteet

Dr. Baumann -tuotteet valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. Hoitotuotteiden ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja kuljettavat ihoon aineosia, joita iho luonnostaan sisältää, kuten keramideja ja hyaluronihappoa.

Huippulaadukkaat, Dr. Baumann -bionomiset ihonhoitotuotteet on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen. Tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Dr. Baumann -tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla ja turvallisilla tuotteilla. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kotihoitotuotteet kasvoille ja vartalolle – aurinko- sekä hiustenhoitotuotteita unohtamatta. Dr. Baumann -tuotteet ovat erittäin riittoisia.

Lue lisää Dr. Baumann -tuotteista.

Radiofrekvenssihoidot

Kiinteyttä ja kauneutta iholle!

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia.Lämpö lisää ihon kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu.

Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi, hehkuva iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF-hoito sopii kaikille ihotyypeille. Se on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Hoito sopii yksittäisenä hoitona napakoittamaan ihoa ja tasoittamaan ja heleyttämään ihonsävyä.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; 1-2 kertaa viikossa n. 4-8 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein

Mikroneulaus

Mikroneulaushoito on luonnollinen ja turvallinen ihoa voimakkaasti uudistava hoito. Suositellaan ihon kiinteyttämiseen ja arpien hoitoon.

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein.

Kasvolymfa

Kasvolymfa sopii erinomaisesti akneiholle, rosaceaan sekä couperosaan. Kasvolymfa nopeuttaa solujen uudistumista ja sopii siksi hyvin aikuisen ihon hoitoon.

Lymfahieronta parantaa ihokudoksen hapen- ja ravintoaineiden kuljetusta ja poistaa turvotusta sekä kuona-aineita, jolloin kasvojen iho tuntuu ja näyttää paremmalta.

Lymfahoito aktivoi parasympaattista hermostoa, jonka takia se on erittäin rentouttavaa. Lymfahieronnan vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee, vatsan toiminta paranee ja unensaanti helpottuu.

Lymfaterapia on hyvin kevyttä, pumppaavaa hierontaa. Se poistaa turvotusta ja elvyttää nestekiertoa.

Esteet: mm. pahanlaatuiset kasvaimet, joiden hoito on kesken, akuutit infektiot sekä laskimotulppa.

Yin Your Skin Pro kosmeettinen gua sha

Kosmeettinen gua sha rentouttaa kasvojen lihaksia, vapauttaa sidekudosjännityksiä, vilkastuttaa ihon verenkiertoa sekä lymfanesteiden virtausta. Ihosta tulee sileämpi ja napakampi ja tuo kasvoille luonnollisen kasvojen kohotuksen. Hoitoa suositellaan sarjahoitona.