Kosmetologi- ja kauneuspalvelut Lappeenrannassa

Kauneushoitolastamme löydät monipuoliset kosmetologipalvelut kuten kasvo-, käsi- , jalka- ja vartalohoidot, sokeroinnit, meikkaukset, ripsien pidennykset sekä Shellac- kestolakkaukset ja rakennekynnet. Valikoimaamme kuuluvat myös microblading ja kestopigmentointi sekä ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit. Tutustu kauneushoitolan hinnastoon ja varaa aikasi.

Hampaiden valkaisu

Teemme Kauneus Illusiassa hampaiden valkaisuja Megawhite -menetelmällä. Megawhite on peroksiditon, nopea, turvallinen, hellävarainen ja kivuton hampaiden laservaalennusmenetelmä, joka takaa luonnollisen valkaisutuloksen vain 15 minuutissa.

.

Jalkahoidot

Jalkahoitopalveluistamme löydät vaihtoehdot jalkojesi hyvinvointiin. Voit valita perushoidon tai esimerkiksi jalkahoidon Shellac-kestolakkauksella, jolloin nautit kauniista kynsistä pitkään.

.

Kasvohoidot

Monipuolisesta kasvohoitovalikoimastamme löydät niin perushoidot kuin erittäin tehokkaat laite- ja erikoishoidot. Suosittuja hoitojamme ovat mm. tehokas Hydrafacial, kiinteyttävä radiofrekvenssihoito, ihoa tehokkaasti uudistava mikroneulaus, kirkastava hedelmähappohoito ja ultraäänihoito. Kasvohoitosarjoina käytämme Dr.Baumann sekä iS Clinical ammattisarjoja.

.

Kädet ja kynnet

Manikyyrillä tai käsihoidoilla pehmeät ja hoidetut kädet. Shellac - kestolakkauksella kauniit kynnet omaa kynttä vaurioittamatta. Kauniit ja kestävät rakennekynnet.

.

Meikkaukset

Loihdimme meikkaukset sinun tärkeään päivääsi ja voit itse keskittyä vain nauttimaan. Meille mahtuu palveltavaksi useampi asiakas kerralla.

.

Microblading ja Kestopigmentointi

Kauniit,luonnolliset ja kestävät kulmat korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä.

.

Kosmeettinen Gua Sha

Yin Your Skin kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät perinteinen gua sha, akupainanta, sidekudosmanipulaatio ja manuaalinen lymfaterapia.

.

Ripset ja kulmat

Meiltä ammattitaidolla ripsien kestovärjäykset ja taivutukset sekä kulmien käsittelyt oman tarpeesi mukaan. Kulmien laminoinnilla tai hennavärjäyksellä saat näyttävät kulmat.

.

Sokerointi

Sokeroinnilla eroon häiritsevistä ihokarvoista nopeasti ja tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Illusiassa sokerointia on tehty useita vuosia ja sokerointi onkin yksi hoitolamme suosituimmista palveluista. Meille voit tulla turvallisin mielin, vaikka ensimmäinen kerta jännittäisikin.

.

Vartalohoidot

Hemmottelevat vartalohoidot niin itselle kuin lahjaksi. Nauti intialaisesta päähieronnasta tai kuumakivihieronnasta tunnelmallisessa hoitolassamme. E-passi Hyvinvoinnilla voi maksaa klassisen hieronnan. Vaihtoehtoina ovat 30 min ja 60 min hieronnat. Muita vartalohoitoja ei voi maksaa E-passilla.

.