Microblading

Microblading-tekniikalla saadaan asiakkaalle tehtyä kauniit ja luonnollisen näköiset kulmakarvat, jotka muistuttavat omaa luonnollista kulmakarvaa. Toimenpiteellä voidaan luoda puuttuvia kulmakarvoja, vahvistaa omia kulmakarvoja sekä korjata kulmakarvojen epäsymmetriaa. Tulokset ovat luonnollisen näköisiä huolimatta siitä, kuinka paljon karvaa on lähtökohtaisesti.

Toimenpiteessä väripigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin terällä, jossa on useita pieniä neuloja. Väri häviää ihosta vähitellen haalistuen oman aineenvaihdunnan mukana.

Illusiassa käytetään microblading -kulmien tekoon Swiss Colorin väripigmenttejä. Värit haalistuvat hitaasti ja kauniisti säilyttäen halutun sävyn pitkään, kunnes pigmentti katoaa kokonaan. Jokainen pigmenttimateriaali on testattu erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten laboratorioiden kautta. Pigmentit täyttävät kaikki terveys- ja turvallisuus vaatimukset ja ovat turvallisia iholle. Värit ovat täysin vegaanisia ja niitä ei ole testattu eläinkokein.

Luethan tarkemmin vielä soveltuuko microblading sinulle Tästä

Maksuton konsultaatio

Kulmakarvojen väri ja muoto suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ennen toimenpidettä. Halutessasi voit myös varata ajan maksuttomaan konsultaatioon, joka ei sido sinua mihinkään.

Illusiassa microblading-kulmia tekevät:

Enni Härkänen (Swiss Color)