Microblading

Kauniit, luonnolliset ja kestävät kulmat korostamaan ja parantamaan asiakkaan luonnollisia piirteitä.

Kestopigmentointi

Kulmien kestopigmentointi antaa pehmeän, puuterisen lopputuloksen, kevyen päivämeikin tavoin.

Palvelu sopii kaiken ikäisille ja myös rasvoittuvalle iholle.

Pigmentoinnin kesto kulmien iholla on 1-5 v, riippuen tummuudesta ja aiemmista käsittelyistä.

Microblading

Microblading-tekniikassa kulmakarvoja pigmentoidaan luonnollisennäköisellä karvatekniikalla. Pienet neulat luovat ihoon omaa karvaa matkivia viivoja, jolloin lopputulos on erittäin luonnollinen.   

Pigmentoinnin kesto on iholla 10 kk-2 v, riippuen aiemmista käsittelyistä ja tummuudesta.

Toimenpiteessä väripigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin terällä, jossa on useita pieniä neuloja. Väri häviää ihosta vähitellen haalistuen oman aineenvaihdunnan mukana.

Illusiassa käytetään microblading -kulmien tekoon Swiss Colorin väripigmenttejä. Värit haalistuvat hitaasti ja kauniisti säilyttäen halutun sävyn pitkään, kunnes pigmentti katoaa kokonaan. Jokainen pigmenttimateriaali on testattu erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten laboratorioiden kautta. Pigmentit täyttävät kaikki terveys- ja turvallisuus vaatimukset ja ovat turvallisia iholle. Värit ovat täysin vegaanisia ja niitä ei ole testattu eläinkokein.

Luethan tarkemmin vielä soveltuuko microblading sinulle Tästä

Maksuton konsultaatio

Kulmakarvojen väri ja muoto suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ennen toimenpidettä. Halutessasi voit myös varata ajan maksuttomaan konsultaatioon, joka ei sido sinua mihinkään.

Illusiassa microblading-kulmia ja kestopigmentointia tekee:

Enni Härkänen (Swiss Color)