Ceramid cream dry skin – kuivalle iholle

47,00 150,50 

Kuivan ihon keramidivoiteessa on samat tehokkaasti suojaavat ja hoitavat vaikutusaineet kuin edellisessä voiteessa, mutta voiteen rasvapitoisuus on selvästi korkeampi. Tästä syystä se sopii varsinkin kuiville ihotyypeille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Kuivan ihon keramidivoiteessa on samat tehokkaasti suojaavat ja hoitavat vaikutusaineet kuin oily normal- voiteessa, mutta voiteen rasvapitoisuus on selvästi korkeampi. Tästä syystä se sopii varsinkin kuiville ihotyypeille.

Kaikkia Skinident-hoitovoiteita voidaan käyttää myös sellaisenaan ilman edeltävää liposomigeeliä. Kuitenkin monikerrosliposomeja ja muita syvävaikutteisia aineosia sisältäviä liposomigeelejä suositellaan kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan parhain mahdollisin menetelmin. Liposomit eivät ainoastaan kosteuta poikkeuksellisen tehokkaasti, vaan ne myös edistävät muiden vaikutusaineiden imeytymistä ihoon. Liposomigeelien vaikutukset näkyvät nopeasti ihon terveyden ja ulkonäön selkeänä paranemisena.

INCI

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Vegetable Oil, Stearyl Alcohol, Squalene, Glycosphingolipids(and)Phosphosphingolipids, Ceramide III, D-mixed-Tocopherols, L-Prolin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Tuotekoko

10ml ja 30ml

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

10ml, 30ml