Henkilökunta

Kauneushoitola Illusiassa sinua palvellaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Irina Moilanen - Kauneushoitola Illusia

Irina Moilanen

Olen koulutukseltani SKY-Cidesco -kosmetologi (valmistunut v. 2000), sertifioitu Dr.Baumann kosmetologi sekä sertifioitu ripsimuotoilija. Sokerointikokemusta minulla on jo 10 vuoden ajalta. Toimin Lapinniemen Helmi- sokerin aluekouluttajana Itä-Suomen alueella.

Mirva Hirvi - Kauneushoitola Illusia

Mirva Hirvi

Olen suorittanut kosmetologikoulutuksen v.2008, sekä Extreme Lashes- ja SB volume master class ripsimuotoilijan tutkinnot. Intohimoina kulmien kestopigmentoinnit, Microblading ja Vita Liberatan orgaaniset suihkurusketukset.

Enni Härkänen - Kauneushoitola Illusia

Enni Härkänen

Olen SKY-kosmetologi,valmistunut v.2006.Erikoisosaamiseni ovat kasvojen erikoishoidot mm. mikroneulaus ja RF-hoidot. Myös rentouttavat hieronnat ovat tärkeä osa hoitojani. Tervetuloa nauttimaan tuloksellisesta kauneudenhoidosta!

Anni Kosunen - Kauneushoitola Illusia

Anni Kosunen

Olen koulutukseltani Kampaaja-Mestari, ja valmistuin alalle v. 2006. Toimin myös Keunen, sekä hiustenpidennysmerkki Simply Naturalin kouluttajana. Hiusten värjääminen on intohimoni!

Tuuli Jukka

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009, jolloin suoritin myös arvostetun Pivot Point -leikkauskurssin. Palveluihini kuuluvat kaikki kampaamo- ja parturityöt sekä meikkaukset. Intohimonani on luoda tyylikkäitä kokonaisuuksia!

Heidi Fennander - Kauneushoitola Illusia

Heidi Fennander

Työkokemusta hiusalalta on kertynyt vuodesta 2010 lähtien. Parturi-kampaamotöiden lisäksi teen myös meikkauksia. Parasta työssäni on asiakkaiden unelmien toteuttaminen!

Eveliina Ovaska

Kouluttauduin meikkaaja-maskeeraajaksi vuonna 2007 jonka jälkeen aloitin parturi-kampaajaopinnot vuonna 2008. Olen erikoistunut erilaisiin hiusten vaalennus-ja värjäyskokonaisuuksiin.Rakastan toteuttaa asiakkaiden suurimmatkin hiushaaveet!

Elisa Peuhkuri - Kauneushoitola Illusia

Elisa Peuhkuri

Cidesco- SPA kosmetologi

Anneli Haapalainen

Anneli on valmistunut kosmetologiksi helmikuussa 2019. Anneli on erityisen taitava jalkahoidoissa sekä sokeroinneissa. Обслуживаю на русском языке.

Inna Parviainen

Inna on valmistunut keväällä 2019 kosmetologiksi. Innan vahvuuksia ovat mm. meikkaus sekä ripsien pidennys.

Matilda Nilosaari

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2015. Kosmetologin töitä olen tehnyt siitä päivästä lähtien. Erikoisosaamiseeni kuuluvat erilaiset kasvohoidot sekä rentouttavat hieronnat. Tervetuloa rentouttaviin ja tehokkaisiin hoitoihin!