Henkilökunta

Kauneushoitola Illusiassa sinua palvellaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Irina Moilanen

Toimitusjohtaja. Olen koulutukseltani SKY-Cidesco -kosmetologi (valmistunut v. 2000) ja sertifioitu Dr.Baumann kosmetologi. Sokerointikokemusta minulla on jo 15 vuoden ajalta. Toimin Lapinniemen Helmi- sokerin aluekouluttajana Itä-Suomen alueella.

Anni Kosunen

Varatoimitusjohtaja. Olen koulutukseltani Kampaaja-Mestari, ja alalle olen valmistunut vuonna 2006. Toimin kansainvälisen Keune hiusbrändin kouluttajana, sekä Simply Natural hiustenpidennysten kouluttajana. Rakastan tätä työtä ja hiukset ovat intohimoni!

Enni Härkänen

Olen SKY-kosmetologi,valmistunut v.2006.Erikoisosaamiseni ovat kasvojen erikoishoidot, rentouttavat hieronnat, lash/brow lift sekä microblading kulmat Swiss colorin väreillä. Tervetuloa nauttimaan tuloksellisesta kauneudenhoidosta!

Tuuli Salmi

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009, jolloin suoritin myös arvostetun Pivot Point -leikkauskurssin. Palveluihini kuuluvat kaikki kampaamo- ja parturityöt sekä meikkaukset. Intohimonani on luoda tyylikkäitä kokonaisuuksia!

Heidi Fennander

Työkokemusta hiusalalta on kertynyt vuodesta 2010 lähtien. Palvelen asiakkaita leikkausten ja värjäysten lisäksi myös vaativienkin vaalennus- ja raidoitustöiden saralla. Parasta työssäni on asiakkaiden unelmien toteuttaminen!

Matilda Nilosaari

Kosmetologi ja Hypoxi- studiovastaava. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2015. Kosmetologin töitä olen tehnyt siitä päivästä lähtien. Erikoisosaamiseeni kuuluvat erilaiset kasvohoidot sekä rentouttavat hieronnat. Tervetuloa rentouttaviin ja tehokkaisiin hoitoihin!

Emilia Hänninen

SKY-kosmetologi. Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2020. Erityisesti intohimoni on tehdä erilaisia kasvohoitoja, rentouttavia hierontoja sekä Lash- ja Brow Liftejä. Tietysti olet lämpimästi tervetullut minulle kaikkiin hoitoihin, rentoutumaan ja nauttimaan kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta.

Jenni Ulvinen

Parturi-kampaaja. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2015 . Intohimoni on erityisesti pitkät hiukset ja niiden erilaiset raidoitus- ja vaalennustekniikat. Teen myös mielelläni parturointeja. Parasta on nähdä valmis kokonaisuus!

Emmi Sassali

SKY- Erikoiskosmetologi. Valmistuin erikoiskosmetologiksi 2014 ja olen erikoistunut aromaterapiaan ja lymfahoitoihin. Lisäksi olen käynyt Yin Your Skin Pro kosmeettisen gua shan koulutuksen. Intohimoni on kokonaisvaltainen ihonhoito ja rentouttavat hoidot sekä luonnonkosmetiikka.

Klaara Iskanius

SKY-kosmetologi ja kynsiteknikko. Intohimoni on tehdä kauniita ja kestäviä kynsiä!

Jonna

Parturi-kampaaja ja Hypoxi-ohjaaja. Erityisesti tykkään tehdä hiustenleikkauksia. Minulle on tärkeää terveys ja liikunnallisuus. Haluan motivoida asiakkaita terveellisiin elämäntapoihin.

Eveliina Kankkunen

Kosmetologi ja Hypoxi- ohjaaja Olen kosmetologi joka tekee työtään sydämestään. Palveluihini kuuluvat perus jalka-, käsi- ja kasvohoidot, klassiset hieronnat, sokeroinnit, meikkaukset ja Lash- ja Brow Liftit. Lämpimästi tervetuloa hoitopetiini.

Jessica Piepponen

Kosmetologi. Erityisesti pidän hemmottelevien hoitojen tekemisestä. Parasta on, kun asiakas pystyy aidosti rentoutumaan. Nautin tarkasta työstä, jota pääsen toteuttamaan ripsienpidennysten parissa. Tervetuloa hoitoihini!