Henkilökunta

Kauneushoitola Illusiassa sinua palvellaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Irina Moilanen

Toimitusjohtaja. Olen koulutukseltani SKY-Cidesco -kosmetologi (valmistunut v. 2000), sertifioitu Dr.Baumann kosmetologi. Sokerointikokemusta minulla on jo 13 vuoden ajalta. Toimin myös Lapinniemen Helmi- sokerin aluekouluttajana Itä-Suomen alueella.

Enni Härkänen

Olen SKY-kosmetologi,valmistunut v.2006.Erikoisosaamiseni ovat kasvojen erikoishoidot, rentouttavat hieronnat, lash/brow lift sekä microblading kulmat Swiss colorin väreillä. Tervetuloa nauttimaan tuloksellisesta kauneudenhoidosta!

Anni Kosunen

Olen koulutukseltani Kampaaja-Mestari, ja valmistuin alalle v. 2006. Toimin myös Keunen, sekä hiustenpidennysmerkki Simply Naturalin kouluttajana. Hiusten värjääminen on intohimoni!

Tuuli Jukka

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009, jolloin suoritin myös arvostetun Pivot Point -leikkauskurssin. Palveluihini kuuluvat kaikki kampaamo- ja parturityöt sekä meikkaukset. Intohimonani on luoda tyylikkäitä kokonaisuuksia!

Heidi Fennander

Työkokemusta hiusalalta on kertynyt vuodesta 2010 lähtien. Parturi-kampaamotöiden lisäksi teen myös meikkauksia. Parasta työssäni on asiakkaiden unelmien toteuttaminen!

Matilda Nilosaari

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2015. Kosmetologin töitä olen tehnyt siitä päivästä lähtien. Erikoisosaamiseeni kuuluvat erilaiset kasvohoidot sekä rentouttavat hieronnat. Tervetuloa rentouttaviin ja tehokkaisiin hoitoihin!

Anni Penttinen

Ihonhoitoon ja esteettisiin kauneustoimenpiteisiin erikoistunut Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja & kosmetologi. Olen työskennellyt useamman vuoden yksityisellä plastiikkakirurgisella klinikalla esteettisten hoitojen parissa sekä kouluttajana kauneudenhoitoalan maahantuontiyrityksessä. Erikoisaamistani ovat myös microblading sekä kestopigmentoinnit muun kosmetologisen työni ohella. Kokemusta kauneudenhoitoalalta minulle on kertynyt jo yli 10 vuotta.

Emilia Pylkkänen

Kosmetologi Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2020. Erityisesti intohimoni on tehdä erilaisia kasvohoitoja, rentouttavia hierontoja sekä Lash- ja Brow Liftejä. Tietysti olet lämpimästi tervetullut minulle kaikkiin hoitoihin, rentoutumaan ja nauttimaan kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta.

Emmi Sassali

Erikoiskosmetologi Kosmetologiopinnot suoritin Helsingissä asuessani toisen työn ohessa. Lähes 10 vuotta myöhemmin olen löytänyt oman tieni ja kiinnostuksen kohteeni kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta. Erikoiskosmetologina tutustuin eteerisiin öljyihin ja nautin erityisesti erilaisista hieronnoista ja siitä, että saan soveltaa hoitoon kaikkea oppimaani mahdollisimman monipuolisesti. Se takaa jokaiselle asiakkalleni yksilöllisen hoitoelämyksen.

Jenni Ulvinen

Parturi-kampaaja

Klaara Iskanius

Kosmetologi, kynsiteknikko