Henkilökunta

Kauneushoitola Illusiassa sinua palvellaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Irina Moilanen - Kauneushoitola Illusia

Irina Moilanen

Olen koulutukseltani SKY-Cidesco -kosmetologi (valmistunut v. 2000), sertifioitu Dr.Baumann kosmetologi sekä sertifioitu ripsimuotoilija. Sokerointikokemusta minulla on jo yhdeksän vuoden ajalta. Toimin Helmi- sokerin aluekouluttajana Itä-Suomen alueella.

Mirva Hirvi - Kauneushoitola Illusia

Mirva Hirvi

Olen suorittanut kosmetologikoulutuksen v.2008, sekä Extreme Lashes- ja SB volume master class ripsimuotoilijan tutkinnot. Intohimoina kulmien kestopigmentoinnit, Microblading ja Vita Liberatan orgaaniset suihkurusketukset.

Silvia Hahl - Kauneushoitola Illusia

Silvia Hahl

Olen valmistunut SKY-kosmetologiksi vuonna 2015 Etelä-Suomen kosmetologikoulusta. Lisäksi olen osallistunut SeeBeautyn Star Lash Academyn volyymiripsikoulutukseen ja Dr. Baumann Skinology koulutukseen. Erikoisosaamistani ovat kauniit, kevyet volyymiripset, kasvohoidot sekä sokeroinnit. Parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat! Tervetuloa hemmotteluun!

Enni Härkänen - Kauneushoitola Illusia

Enni Härkänen

Olen SKY-kosmetologi,valmistunut v.2006.Erikoisosaamiseni ovat kasvojen erikoishoidot mm. mikroneulaus ja RF-hoidot. Myös rentouttavat hieronnat ovat tärkeä osa hoitojani. Tervetuloa nauttimaan tuloksellisesta kauneudenhoidosta!

Anni Kosunen - Kauneushoitola Illusia

Anni Kosunen

Olen koulutukseltani Kampaaja-Mestari, ja valmistuin alalle v. 2006. Toimin myös Keunen, sekä hiustenpidennysmerkki Simply Naturalin kouluttajana. Hiusten värjääminen on intohimoni!

Tuuli Jukka

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009, jolloin suoritin myös arvostetun Pivot Point -leikkauskurssin. Palveluihini kuuluvat kaikki kampaamo- ja parturityöt sekä meikkaukset. Intohimonani on luoda tyylikkäitä kokonaisuuksia!

Heidi Fennander - Kauneushoitola Illusia

Heidi Fennander

Työkokemusta hiusalalta on kertynyt vuodesta 2010 lähtien. Parturi-kampaamotöiden lisäksi teen myös meikkauksia. Parasta työssäni on asiakkaiden unelmien toteuttaminen!

Eveliina Ovaska

Katri Pyysalo

Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2017. Erikoisosaamiseni ovat CND Shellac kestolakkaus sekä rakennekynnet. Perushoitojen lisäksi palveluihini kuuluvat myös sokeroinnit.

Elisa Peuhkuri - Kauneushoitola Illusia

Elisa Peuhkuri

Cidesco- SPA kosmetologi. Elisa palaa Centren liikkeeseen 1.9. Ajanvaraus on jo auki.