Toothpaste with fluoride -B12 vitamiinipitoinen hammastahna sisältää fluoria

14,50 

Innovatiivinen hammastahna, joka sisältää veren valko- ja punasolujen muodostuksessa sekä hermosolujen toiminnassa tärkeää B12-vitamiinia. Suuren ja monimutkaisen molekyylirakenteensa vuoksi B12-vitamiinin imeytyminen kehoon on vaikeaa. Hammastahnan muodossa se imeytyy helposti ja tehokkaasti mahalaukun limakalvojen kautta. Hellävaraisen, mutta tehokkaan tahnan muita vaikutusaineita ovat ksylitoli, vihreä tee -uute, pantenoli, piparminttu- ja minttuöljyt, merisuola, titaniumdioksidi ja allantoiini.

1 varastossa

Kuvaus

Innovatiivinen hammastahna, joka sisältää veren valko- ja punasolujen muodostuksessa sekä hermosolujen toiminnassa tärkeää B12-vitamiinia. Suuren ja monimutkaisen molekyylirakenteensa vuoksi B12-vitamiinin imeytyminen kehoon on vaikeaa. Hammastahnan muodossa se imeytyy helposti ja tehokkaasti mahalaukun limakalvojen kautta. Hellävaraisen, mutta tehokkaan tahnan muita vaikutusaineita ovat ksylitoli, vihreä tee -uute, pantenoli, piparminttu- ja minttuöljyt, merisuola, titaniumdioksidi ja allantoiini. Toinen Dr. Baumann -hammastahnoista sisältää hammaskiillettä vahvistavaa fluoria, toinen on fluoriton.

INCI

Silica, Aqua, Xylitol, Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lauryl Glucoside, Panthenol, Sodium Fluoride, Cyanocobalamin, Mentha Piperita Oil, Menthol, Xanthan Gum, Maris Sal, CI 77891 Titanium Dioxide, Allantoin

Tuotekoko

75ml

Lisätiedot

Mitat 5 × 3 × 14 cm