Kauneushoitola - Kauneushoitola Illusia

Kauneushoitola

Kauneushoitola Illusia tarjoaa monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sekä turvalliset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet kaikenikäisille. Edustamme laadukasta Dr. Baumann -tuotesarjaa. Tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Laajasta tuotevalikoimastani löydät kotihoitotuotteet kasvoille, vartalolle, aurinko- ja hiustenhoitotuotteita unohtamatta.

Dr. Baumann - Kauneushoitola

Dr.Baumann -tuotesarja

Huippulaadukkaita tuotteita

Dr. Baumann -tuotteet valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. Hoitotuotteiden ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja kuljettavat ihoon aineosia, joita iho luonnostaan sisältää, kuten keramideja ja hyaluronihappoa.

Huippulaadukkaat, Dr. Baumann -bionomiset ihonhoitotuotteet on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen. Tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Dr. Baumann -tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla ja turvallisilla tuotteilla. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kotihoitotuotteet kasvoille ja vartalolle – aurinko- sekä hiustenhoitotuotteita unohtamatta. Dr. Baumann -tuotteet ovat erittäin riittoisia.

Lue lisää Dr. Baumann -tuotteista.

100% Pure

100% Pure -tuotesarja

Terveellistä ravintoa Sinun ihollesi, Truly 100% Pure!

Ehdottomasti kaikkein terveellisin, puhtain ja ravitsevin ihonhoitosarja koostuu korkealuokkaisista tuotteista, jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia kuten synteettisiä kemikaaleja, keinotekoisia tuoksuja, kemiallisia säilöntäaineita tai muita toksiineja – koska ne imeytyvät ihoomme.

100% Pure ihonhoitotuotteet sisältävät ainoastaan puhtaita luonnon raaka-aineita ja ne ovat myös gluteenittomia. Kaikille ihotyypeille kuivasta ihosta akneen löytyy oma turvallinen ja hoitava tuotelinjansa.

Kauneus Illusia Oy toimii 100% Puren jälleenmyyjänä. Lue lisää http://www.beautyflow.fi/.

Body Sugaring -vartalosokerointi

 

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.  Sokeroinnista voit lukea lisää täältä.

Korkealaatuiset ja tarkasti valitut tuotteet ovat iholle hellävaraisia, mutta poistavat häiritsevät karvat tehokkaasti. Jopa 2 mm:n pituinen karva voidaan poistaa sokeroimalla. Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Lopputuloksena karvaton iho pysyvästi. Sokeroinnin yhteydessä saat ohjauksen myös hyvään kotihoitoon karvanpoistojen välille, jolloin lopputuloksena on ihanan pehmeä, kaunis ja sileä iho.

Sokerointia ei tehdä Roaccutan tai isoretinoniini-lääkekuurin aikana, tai 6kk sen lopettamisen jälkeen.

 

Mikroneulaus - Kauneushoitola

Mikroneulaus

Mikroneulaushoito on luonnollinen ja turvallinen ihoa voimakkaasti uudistava hoito. Suositellaan ihon kiinteyttämiseen ja arpien hoitoon.

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein.

Lue lisää täältä!

Suihkurusketus - Kauneushoitola

Vita Liberata -suihkurusketus

Kaunis rusketus ilman haitallisia UV-säteitä ympäri vuoden!

Nauti terveellisestä 80% luomuraaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi hoitaa myös
ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on aloe veran lehtivesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Rusketus tehdään sumuttamalla spray-pistoolilla rusketusuutetta asiakkaan iholle. Uutteen vaikuttavat ainesosat ovat kasviperäisiä sokereita, jotka iholle tarttuessaan värjäävät ihon sarveiskerroksen, eli keratiinin. Käyttämämme uute on lähes tuoksuton.

Toimenpide kestää n. 5-10 minuuttia.

Rusketuksen kesto on yksilöllistä, yleensä se kestää noin 4-7 päivää. Tärkeää on kosteuttaa iho rusketuksen
jälkeisinä päivinä ravitsevalla ja kosteuttavalla vartalovoiteella.

Lue lisää täältä!

Radiofrekvenssi - Kauneushoitola

Radiofrekvenssihoito

Kiinteyttä ja kauneutta iholle!

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia.Lämpö lisää ihon kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu.

Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi ,hehkuva iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF hoito sopii kaikille ihotyypeille.Se on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Hoito sopii yksittäisenä hoitona napakoittamaan ihoa ja tasoittamaan ja heleyttämään ihonsävyä.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; 1-2 kertaa viikossa n. 4-8 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein

Lue lisää täältä!

HydraFacial™

Patentoitu ihonhoitomenetelmä joka nopeasti ja kivuttomasti

 • kuorii ihon
 • tekee ihonpuhdistuksen
 • syöttää ravitsevat ja kosteuttavat tehoaineet syvälle ihoon

Tarkistathan hoidon sopivuuden sinulle täältä

Tarkista myös kotihito-ohjeet ennalta tästä

HydraFacial™ hoitohinnasto

HydraFacial™Hydration- kasvohoito 99 € 20-30 min
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito.Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta-ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
Decollete 34€
HydraFacial™DeepClean-kasvohoito 147 € 30 min
Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta-ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.
Decollete 76€
HydraFacial™Anti-Age-kasvohoito 164 € 30 min
Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoasekä A-ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.
Decollete 94€

 

Esteettiset hoidot

Huulten täyttö ja muotoilu sekä Skinbooster esteettiset hoidot Illusiassa antaa aina laillistettu sairaanhoitaja.

Lue lisää Esteettisistä hoidoista Tästä

 

Microblading

Microblading

Mitä se on?

Microblading tekniikalla saadaan asiakkaalle tehtyä kauniit ja luonnollisen näköiset kulmakarvat, jotka muistuttavat omaa luonnollista kulmakarvaa. Toimenpiteellä voidaan luoda puuttuvia kulmakarvoja, vahvistaa omia kulmakarvoja sekä korjata kulmakarvojen epäsymmetriaa. Tulokset ovat luonnollisen näköisiä huolimatta siitä, kuinka paljon karvaa on lähtökohtaisesti.

Toimenpiteessä väripigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin terällä, jossa on useita pieniä neuloja. Väri häviää ihosta vähitellen haalistuen oman aineenvaihdunnan mukana.

Kauneus Illusia käyttää Microblading -kulmien tekoon Pihibrowsin sekä Swiss colorin väripigmenttejä. Värit haalistuvat hitaasti ja kauniisti säilyttäen halutun sävyn pitkään kunnes pigmentti katoaa kokonaan. Jokainen pigmentti materiaali on testattu erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten laboratorioiden kautta. Pigmentit täyttävät kaikki terveys- ja turvallisuus vaatimukset ja ovat turvallisia iholle. Värit ovat täysin vegaanisia ja niitä ei ole testattu eläinkokein.

Luethan tarkemmin vielä soveltuuko Microblading sinulle Tästä 

Maksuton konsultaatio

Kulmakarvojen väri ja muoto suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ennen toimenpidettä. Halutessasi voit myös varata ajan maksuttomaan konsultaatioon, joka ei sido sinua mihinkään.

Kauneus Illusiassa microblading kulmia tekevät:

 Anni Penttinen (Phibrows)

 Enni Härkönen (Swiss color)

 

Megawhite hampaidenvalkaisu

Teemme Kauneus Illusiassa hampaiden valkaisuja Megawhite -menetelmällä. Megawhite on peroksiditon, nopea, turvallinen, hellävarainen ja kivuton hampaiden laservaalennusmenetelmä, joka takaa luonnollisen valkaisutuloksen vain 15 minuutissa.

Megawhite hampaiden vaalennus sopii kaikille, kunhan hampaiden ja ikenien peruskunto on hyvä. Tämä toimenpide on hammaslääkäreiden suosittelema menetelmä ja sitä käytetään ympäri maailman. Vaalennuksen tulokset näkyvät kaikilla välittömästi ja keskimäärin voidaan saavuttaa jopa yhdeksän kertaa vaaleammat hampaat. Vaalenemisprosessin tulokseen vaikuttavat geenit, hampaiden terveys ja mineraalien tasapaino.

Megawhite Blue Fusion -valkaisumuotti on viimeisintä teknologiaa. Megawhite Blue Fusion on uusin versio valkaisumuotista ja se sisältää sinistä katalyyttiaktivaattoria yhdistettynä uusimpaan ilmataskuteknologiaan luoden vahvempia, nopeampia ja syvempiä tuloksia. Pääraaka-aineena on valkaiseva ja puhdistava soodakarbonaatti. Se hapettaa molekyylit, jotka tekevät hampaista keltaiset, tummat ja epätasaisen väriset. Sinisen LED-laserin osuessa tuotteeseen, se aktivoituu ja vapauttaa hapen. Happi ja puhdistavat raaka-aineet yhdistettynä tehokkaaseen LED- laseriin muuttavat hampaan pinnan vaaleammaksi vahingoittamatta hammaskiilteen rakennetta.

Hoidon jälkeen on hyvä välttää syömistä ja juomista 30 minuutin ajan ja tupakointia sekä tummien juomien, kuten kahvin ja punaviinin juomista 24 tunnin ajan.
Suosittelemme Megawhite hoitoa kolmen kuukauden välein, jolloin voidaan ylläpitää kaunis, valkoinen ja terveen näköinen hymy.

Hinta 149€

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi -tekniikka on hyvin lähellä tatuointitekniikkaa, mutta pigmentoinneissa väri jää vain ihon ylimpään kerrokseen eli epidermikseen. Kestopigmentoinnit tehdään kestopigmentointikoneella ja hoidossa käytetään pigmentointeihin tarkoitettuja turvallisia kestopigmentointivärejä. Kestopigmentoinnit kestävät 1-3 vuotta asiakkaasta ja käytetystä tekniikasta riippuen.

Yhden alueen kestopigmentointiin tulee varata aikaa 1,5 – 2 tuntia. Kaunis ja luonnollinen kestopigmentointi saavutetaan esipiirroksen avulla.
Kestopigmentoinnit tulee tehdä kaksi kertaa pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Toinen käsittelykerta eli vahvistuskäsittely voidaan tehdä neljän viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelykerrasta, kuitenkin viimeistään kolmen kuukauden sisällä.
Suosittelemme pigmentointien vahvistuskäsittelyä noin 1-3 vuoden välein, sillä lopputulos haalistuu vähitellen ihon uusiutumisen myötä.
Hoidosta toipuminen on nopeaa. Pigmentointien jälkeen on vältettävä noin viikon ajan auringonottoa ja solariumia, hikoilua aiheuttavaa urheilua sekä saunomista ja uimista.

Miksi valita kestopigmentoinnit?

 • huoliteltu ilme myös ilman meikkiä
 • kehystävät kauniisti kasvoja
 • nopeuttavat meikkaamista ja helpottavat siten elämää
 • hyvä ratkaisu, mikäli iho on rasvoittuva eikä meikki pysy iholla
 • silmien rajauksilla silmien muoto ja väri tulevat paremmin esille
 • hyvä ratkaisu, mikäli harrastat paljon urheilua

Maksuttomassa konsultaatiossa asiantuntija kertoo sinulle kaikista toimenpiteeseen liittyvistä vaiheista eli siihen valmistautumisesta, tapahtumista ja jälkihoidosta. Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella.

PROFHILO®

PROFHILO on sveitsiläisen lääkeyhtiö IBSA:n valmistama tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatio. IBSA on dermoesteettisten valmisteiden markkinoilla yksi niistä harvoista yhtiöistä, joka omistaa ja kontrolloi tuotteiden valmistusprosessia aina puhtaasta raaka-aineen tuotannosta lopulliseen tuotteeseen. Näin IBSA varmistaa tuotteiden korkean tason ja hyödyntää lääketieteellistä osaamistaan laadun varmistamiseksi.

PROFHILO on ikääntyneen ihon kokonaisvaltainen hoito, jonka teho perustuu hyaluronihappoon. PROFHILO on kehitetty käyttämällä IBSA:n patentoimaa NAHYCO®-teknologiaa, tehden siitä yhden markkinoiden korkeimman  hyaluronihappopitoisuuden  (64mg/2ml) omaavan tuotteen, jonka levittyvyys mahdollistaa ihoa kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös haastavilla osa-alueilla, kuten käsivarsissa ja kaulalla.

PROFHILO eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansiosta, joka antaa sen levitä suurelle alueelle kosteuden lisäämiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi ja uudistamiseksi. Hoidon jälkeen on yleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät.

PROFHILO on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä: Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää, tehden siitä täydellisen lounastunnilla toteutettavan kokonaisvaltaisen kasvohoidon. Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot.

Hyaluronihappo on kehossa luontaisesti esiintyvä aine, jota löytyy ihosta, nivelistä ja muista sidekudoksista. Sen tehtävänä on ylläpitää kosteutta ja auttaa kollageenin tuotannossa. Se sitoo erittäin tehokkaasti vettä, joten hyaluronihapon vaikutus näkyy juuri ihon kimmoisuutena. Iän myötä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin vähenee ja ihon kimmoisuus heikkenee ja kuivuus lisääntyy, minkä seurauksena iho menettää elastisuuttaan ja juonteita alkaa ilmaantua.

PROFHILO sisältää yhden markkinoiden korkeimmista stabiloidun hyaluronihapon pitoisuuksista. Koska se on lämpökäsittelystabiloitu eikä kemiallisesti sidottu, se toimii loistavana hydraattorina (kosteuttajana), eikä täyteaineena. Se injektoidaan ihon pinnan alapuolelle, missä se leviää nopeasti ja reagoi kehon oman kudoksen kanssa vaikuttaen välittömästi kosteuttaen. Seuraavan neljän viikon aikana vaikutus etenee ja alkaa vaikuttaa lisäten elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tämä muotoilee ihoa tehokkaasti antaen sille sileämmän, tasaisemman ja kiinteämmän ulkonäön. Lisäksi hoidon tulos säilyy pitkään, vaikka valmiste ei sisällä lainkaan ristiinsidontaan vaikuttavia aineita. Valmisteen ainutlaatuinen rakenne integroituu kudokseen palauttaen ennalleen ihossa luonnollisesti esiintyvän hyaluronihapon.

Geelikoostumuksensa ansiosta PROFHILO jakautuu tasaisesti ilman, että muodostuu möykkyjä, mikä on mahdollinen riski perinteisillä täyteaineilla. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää alueilla, joita on vaikea hoitaa perinteisillä täyteaineilla, kuten kaula, niska ja otsa.

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Hoitotulos koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi.

Profhiloa myy ja markkinoi Suomessa IBSA:n tytäryhtiö IBSA Nordic, joka järjestää asiakkailleen säännöllisesti koulutusta tuotteiden turvallisen käytön ja laadunvarmistuksen takaamiseksi. IBSA edellyttää, että Profhilo-hoitoja tekevät esteettisiin injektiohoitoihin perehtyneet, rekisteröidyt terveydenhuollon ammattilaiset.

Kauneus Illusiassa hoidon suorittaa Profhilo hoitoon koulutettu sairaanhoitajamme.

Video toimenpiteestä

 

Mikroneulaus - Kauneushoitola

PRP "Vampyyrihoito"

PRP-hoito tunnetaan myös nimillä vampyyrihoito ja plasmahoito. PRP-hoidossa käytetään asiakkaan omaa verta, ja hoidon teho perustuu plasman terapeuttisiin ominaisuuksiin. Plasman sisältämät kasvutekijät stimuloivat ihon uudistumista tehokkaasti sekä lisäävät luonnollisen kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon muodostusta.

Lue lisää PRP hoidosta tästä

RRS® HA EYES hoito

RRS® HA EYES on mesoterapiahoito, jonka avulla hoidetaan silmänalusihon tummuutta, turvotusta ja ikämuutoksia.

Hoidon tekee aina toimenpiteeseen erikoistunut sairaanhoitaja. Hoito tehdään hygieenisesti, puhtailla, kertakäyttöisillä välineillä ja puhtaissa tiloissa.

Tuote on palkittu alan parhaana silmänympärysihon injektiohoitotuotteena (best injectable product for eye area Winner in category “Aesthetic Dermatology” Polish Society Aesthetic Dermatology).

Hoidon teho perustuu kahteen tekijään:

Liuoksen aktiiviainekoostumus parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä.
Neulanpistot stimuloivat ihoa kollageenintuotantoa. Syntyvä kollageeni kiinteyttää ihoa.

RRS HA EYES ampulli sisältää:

– Flavonoideja ja muita antioksidantteja, jotka neutraloivat vapaiden radikaalien tuhovoimia ihossa.

 • –  Saponiineja, jotka vähentävät turvotusta ja rauhoittavat ihoa.
 • –  Resveratrolia ja muita polyfenoleja, jotka tekevät ihosta aiempaa kiinteämmän, kirkkaamman ja vaaleamman.

– Peptidejä, joita iho tarvitsee kollageenia rakentaessaan.

Hoitoindikaatiot:

Tummat silmänaluset, rypyt silmien alla, ihon sameus, turvottelu silmien alla.

Hoidon kulku: Hoidettava alue puhdistetaan, jonka jälkeen iholle levitetään puudutevoide noin 10 minuutiksi. Tämän jälkeen tehdään RRS HA Eyes -hoito ja lopuksi levitetään vielä hoitovoide silmänympärysiholle.

Hoidon kesto: 30-45 min.
Hoidon hinta: 129€
Sarjahoitona: 350€ (sis. Kolme hoitokertaa 1-2 vkon välein) Toipuminen:

Samana päivänä voi esiintyä turvotusta, mutta jo seuraavana päivänä turvotus on yleensä laskenut. Pienet mustelmat ovat myös mahdollisia.

Jatkohoito:

Ylläpitohoitoa suositellaan kertaluontoisena noin puolen vuoden välein