Kauneushoitola - Kauneushoitola Illusia

Kauneushoitola

Kauneushoitola Illusia tarjoaa monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sekä turvalliset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet kaikenikäisille. Edustamme laadukasta Dr. Baumann -tuotesarjaa. Tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Laajasta tuotevalikoimastani löydät kotihoitotuotteet kasvoille, vartalolle, aurinko- ja hiustenhoitotuotteita unohtamatta.

Dr. Baumann - Kauneushoitola

Dr.Baumann -tuotesarja

Huippulaadukkaita tuotteita

Dr. Baumann -tuotteet valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. Hoitotuotteiden ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja kuljettavat ihoon aineosia, joita iho luonnostaan sisältää, kuten keramideja ja hyaluronihappoa.

Huippulaadukkaat, Dr. Baumann -bionomiset ihonhoitotuotteet on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen. Tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Dr. Baumann -tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla ja turvallisilla tuotteilla. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kotihoitotuotteet kasvoille ja vartalolle – aurinko- sekä hiustenhoitotuotteita unohtamatta. Dr. Baumann -tuotteet ovat erittäin riittoisia.

Lue lisää Dr. Baumann -tuotteista.

100% Pure

100% Pure -tuotesarja

Terveellistä ravintoa Sinun ihollesi, Truly 100% Pure!

Ehdottomasti kaikkein terveellisin, puhtain ja ravitsevin ihonhoitosarja koostuu korkealuokkaisista tuotteista, jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia kuten synteettisiä kemikaaleja, keinotekoisia tuoksuja, kemiallisia säilöntäaineita tai muita toksiineja – koska ne imeytyvät ihoomme.

100% Pure ihonhoitotuotteet sisältävät ainoastaan puhtaita luonnon raaka-aineita ja ne ovat myös gluteenittomia. Kaikille ihotyypeille kuivasta ihosta akneen löytyy oma turvallinen ja hoitava tuotelinjansa.

Kauneus Illusia Oy toimii 100% Puren jälleenmyyjänä. Lue lisää http://www.beautyflow.fi/.

Body Sugaring -vartalosokerointi

 

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.  Sokeroinnista voit lukea lisää täältä.

Korkealaatuiset ja tarkasti valitut tuotteet ovat iholle hellävaraisia, mutta poistavat häiritsevät karvat tehokkaasti. Jopa 2 mm:n pituinen karva voidaan poistaa sokeroimalla. Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Lopputuloksena karvaton iho pysyvästi. Sokeroinnin yhteydessä saat ohjauksen myös hyvään kotihoitoon karvanpoistojen välille, jolloin lopputuloksena on ihanan pehmeä, kaunis ja sileä iho.

Sokerointia ei tehdä Roaccutan tai isoretinoniini-lääkekuurin aikana, tai 6kk sen lopettamisen jälkeen.

 

Ripsien pidennykset - Kauneushoitola

Ripsien pidennykset

Ripsien pidennyksellä luonnollisen kauniit ripset.

Ripsien pituus, paksuus ja kaarevuus valitaan omien ripsiesi ja mieltymystesi mukaan. Ripsikuidut liimataan yksitellen omiin ripsiin erikoisliimalla, joka täyttää sekä Euroopan että kansainväliset standardit. Meiltä löytyy sekä klassisia että volyymiripsiä.

Ripset kestävät 4 – 8 viikkoa, riippuen omien ripsiesi uusiutumisesta. Huolto tulisi tehdä 2 – 4 viikon välein pitääksesi ripset kauniin näköisinä.

 

Mikroneulaus - Kauneushoitola

Mikroneulaus

Mikroneulaushoito on luonnollinen ja turvallinen ihoa voimakkaasti uudistava hoito. Suositellaan ihon kiinteyttämiseen ja arpien hoitoon.

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein.

Lue lisää täältä!

Suihkurusketus - Kauneushoitola

Vita Liberata -suihkurusketus

Kaunis rusketus ilman haitallisia UV-säteitä ympäri vuoden!

Nauti terveellisestä 80% luomuraaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi hoitaa myös
ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on aloe veran lehtivesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Rusketus tehdään sumuttamalla spray-pistoolilla rusketusuutetta asiakkaan iholle. Uutteen vaikuttavat ainesosat ovat kasviperäisiä sokereita, jotka iholle tarttuessaan värjäävät ihon sarveiskerroksen, eli keratiinin. Käyttämämme uute on lähes tuoksuton.

Toimenpide kestää n. 5-10 minuuttia.

Rusketuksen kesto on yksilöllistä, yleensä se kestää noin 4-7 päivää. Tärkeää on kosteuttaa iho rusketuksen
jälkeisinä päivinä ravitsevalla ja kosteuttavalla vartalovoiteella.

Lue lisää täältä!

Radiofrekvenssi - Kauneushoitola

Radiofrekvenssihoito

Kiinteyttä ja kauneutta iholle!

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia.Lämpö lisää ihon kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu.

Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi ,hehkuva iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF hoito sopii kaikille ihotyypeille.Se on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Hoito sopii yksittäisenä hoitona napakoittamaan ihoa ja tasoittamaan ja heleyttämään ihonsävyä.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; 1-2 kertaa viikossa n. 4-8 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein

Lue lisää täältä!

HydraFacial™

Patentoitu ihonhoitomenetelmä joka nopeasti ja kivuttomasti

  • kuorii ihon
  • tekee ihonpuhdistuksen
  • syöttää ravitsevat ja kosteuttavat tehoaineet syvälle ihoon

Ennen ajanvarausta, tarkistathan hoidon soveltuvuuden sinulle  täältä

Tarkista myös kotihito-ohjeet ennalta tästä

HydraFacial™ hoitohinnasto

HydraFacial™Hydration- kasvohoito 99 € 20-30 min
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito.Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta-ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
Decollete 34€
HydraFacial™DeepClean-kasvohoito 147 € 30 min
Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta-ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.
Decollete 76€
HydraFacial™Anti-Age-kasvohoito 164 € 30 min
Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoasekä A-ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.
Decollete 94€

 

Esteettiset hoidot

Huulten täyttö ja muotoilu sekä Skinbooster esteettiset hoidot Illusiassa antaa aina laillistettu sairaanhoitaja.

Lue lisää Esteettisistä hoidoista Tästä