Monikerrosliposomit

Sopivuus erilaisille ihoille
Koska monikerroksisten liposomien lipidiaineosia esiintyy luonnostaan ihosolujen rakenteessa, ne sopivat herkimmillekin ihoille. Kemiallisten säilöntäaineiden ja hajusteiden välttäminen allergiariskien minimoimiseksi on itsestäänselvyys DR. BAUMANN-kosmetiikassa.

Liposomeja sisältävät syvävaikutteiset hoitoyhdisteet eli Liposome Multi Active-geelit muodostavat DR. BAUMANN-kosmetiikan ainutlaatuisen perustan, joka eroaa muista kosmetiikkasarjoista. Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään liposomigeeli, joka kuljettaa ihoon kosteutta ja vaikutusaineita. Liposomihoidon jälkeen iholle levitetään ihotyypin mukainen hoitovoide. Liposomigeelit ovat siedettävyydeltään niin hyviä, että niitä voidaan käyttää jopa herkän silmänympärysihon hoitoon (EI kuitenkaan antiseptiset Tea Tree tai Manuka, TeaTree, Lavender).

Sarjassa on kahdeksan erilaista Liposome Multi Active-geeliä, jotka yhteisten perusvaikutusaineiden lisäksi sisältävät erityisiä vaikutusaineita kunkin ihotyypin ja -ongelman hoitoon. Liposomigeelit sisältävät mm. A-ja E-vitamiineja, pantenolia, allantoinia, seesami-, jojoba- ja helokkiöljyjä ja runsaasti monikerrosliposomeja, jotka kohottavat ihon kosteuspitoisuutta merkittävästi.